Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe

Kontakt os, så vi kan tage en snak om jeres behov for anæstesi.

info@bedøvelse.dk
Kontakt Formular

Book en anæstesilæge - og en sygeplejerske

Booking Formular
Tidsinterval

Hvordan bedøver vi?

Enhver bedøvelse bliver tilrettelagt individuelt for at imødekomme både behandleren og patientens ønsker og behov, men som udgangspunkt bliver tandpatienter intuberet igennem næsen for at skabe overblik i munden.

Det er også en mulighed at sedere patienterne i stedet for fuld narkose, hvis behandlingen/indgrebet tillader det. Under hele bedøvelsen bliver patienten monitoreret og overvåget.

Hvis patienten er meget nervøs, lider af svær tandlægeskræk eller anden angst, kan vi være behjælpelige med beroligende medicin, og hvis der efterfølgende forventes smerter, kan vi også være behjælpelige med en smerteplan for de første døgn efter operationen.

Nyt og topmoderne udstyr

Når I vælger os, vil der være en anæstesilæge og anæstesisygeplejerske under hele behandlingen. Vi medbringer nyt og topmoderne udstyr og de nyeste anæstesimidler på markedet.

Sansuthan, Adm. Direktør

Sådan fungerer det

Hvilke patienter kan bedøves?

ASA 1 og 2

Vi kan bedøve patienter, som er sunde og raske, eller har mild systemisk sygdom (fx velbehandlet forhøjet blodtryk, velbehandlet diabetes, mild lungesygdom og BMI < 40).

Kontakt os gerne i forhold til rådgivning, hvis I er i tvivl.

Hvad skal I gøre?

Det eneste I skal gøre, er:

  • I skal finde de patienter, der skal bedøves.
  • I samråd med patienten, finder I en dag, hvor bedøvelsen kan foregå
  • I kontakter os omkring indgrebets varighed – Vi tillægger tidsforbrug til forberedelse og opvågning

Vi tager os af det med patientens informationer

Efterfølgende kontakter vi patienterne med henblik på at indsamle de nødvendige oplysninger, samt informere dem om bedøvelsen og selve forløbet på bedøvelsesdagen.

Vi medbringer alt udstyr, medicin, utensilier mm. Vi har blot brug for plads til vores udstyr, og efterfølgende skal der være mulighed for, at patienten stille og roligt kan vågne op, på stuen eller i et tilstødende lokale.

Virksomhedsinformation

Telefonnummer simpel